Referenties

Huizenmij is een buitengewoon prettig en transparant bedrijf om van te huren. Toen ik met mijn gezin uit het buitenland kwam werd er heel snel een passende woning gevonden. Als ik een vraag heb wordt daar altijd snel en helder op gereageerd en ik heb echt het gevoel dat ze hun best doen om met me mee te denken.

Victor Bekink

Na 4 jaar op de mooie Stadionkade gewoond te hebben, moest mijn partner voor zijn werk naar het buitenland. Buitenlands project was klaar en dus weer terug naar NL. Wat doet zich voor; zelfde pand, begane grond met tuin is vrij. Hoe " gastvrij" kan je als verhuurder zijn om meteen ons het appartement aan te bieden. Chapeau. Wat heeft de Huizenmij toch een mooie buurt in beheer. Daarom werk ik ook met een hele leuke groep vrijwilligers aan het mooie project ArtZuid, die om de 2 jaar de mooie lanen van Zuid verrijken.

Barbara Buddingh

Toen onze tweede dochter werd geboren werd het huis wat krap. Met hulp van de Huizenmij hebben we vervolgens heel snel een fantastisch huis gevonden. Dit huis werd op dat moment geheel gerenoveerd en we konden er al heel snel in. Het was erg netjes verbouwd, er werd zeer actief meegedacht hoe alles zo snel mogelijk kon, en er ging daardoor ook veel op vertrouwen. Bijzonder aardige mensen, die snel en adequaat reageren. Er zijn veel dingen bespreekbaar, in goed overleg is veel mogelijk. Wij waren erg blij en zijn nog steeds zeer tevreden, De Huizenmij is een echte aanrader! Amsterdam, 23-11- 16

Martijn van Schaveren