Singel 326-328 Amsterdam

Omschrijving

Singel 326-328 bestaat uit zeven appartementen die tot op het hoogste niveau zijn gerenoveerd. Op een toplocatie, op steenworp afstand van Soho House en The Hoxton Hotel en met indrukwekkend uitzicht op de gracht. Gelegen in, uit het begin van de 18e eeuw, prachtige gebouw. Singel 326 is geklasseerd als Nationaal Monument dankzij het bijzonder adembenemende gebogen framevormige fronton, decoratie rond de hijsbalk en imposante klauwstukken met Neptunus en Mercurius, toegeschreven door P. Fischer aan Anthony Turck.

Singel 326-D
Het grootste appartement binnen het project, het is 112 m2 en is smaakvol en zorgvuldig gerenoveerd. Het heeft twee slaapkamers (met mogelijkheid tot drie), een luxe woonkeuken met aansluitend ruimte voor een eethoek, gashaard en drie raampartijen met prachtig uitzicht over de gracht. Zie foto’s 2 en 3.

Singel 326-H
Verdeeld over de derde en vierde verdieping is dit prachtig gerenoveerde appartement van 94,9 m2 toegankelijk vanaf de tweede verdieping via een eigen trap. Op de onderste verdieping is er een luxe keuken en leefruimte met een gashaard en originele banken bij de ramen aan de voorzijde met uitzicht op de gracht – perfect om de wereld voorbij te zien gaan. Wat deze woning onderscheidt, is het karakter, met een prachtige mezzanine en het originele houten wiel – gebruikt voor de katrol – zichtbaar in de spanten. Boven vindt u twee slaapkamers, een aparte badkamer. De berging en het toilet bevinden zich op de derde verdieping. Zie foto’s 8 en 9.

Singel 326-K Verkocht
Dit prachtige appartement van 104,5 m2 ligt op de bovenste verdieping en heeft een dakterras van 18,4 m2 – ideaal voor entertainment in de zomer en met een fantastisch uitzicht over het stadscentrum. De woning heeft twee slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en de grootste slaapkamer heeft een ligbad, een aparte douche en twee wastafels. Met ramen die uitkijken op de gracht, heeft de woon/eetkamer ook een luxe keuken en gashaard, en het extra voordeel van een ingebouwde airconditioning. Zie foto’s 4 en 5.

Singel 326-F Verkocht
Dit studio-appartement van 40,8 m2 is luxe gerenoveerd en heeft hoge plafonds, grote ramen en zichtbare balken die het een licht en luchtig, maar toch huiselijk gevoel geven. Binnen de ruimte vindt u een gloednieuwe badkamer, keuken en gashaard met vloerverwarming en moderne apparatuur. Zie foto’s 6 en 7.

Singel 326-G Verkocht
Dit studio-appartement van 40,5 m2 is smaakvol gerenoveerd om een heerlijk huiselijk gevoel te creƫren. Het profiteert van een doordachte indeling en grote ramen in de woonkamer die het een licht en luchtig gevoel geven. Het is gedeeltelijk gerenoveerd en bevat een gloednieuwe badkamer die ook profiteert van een raam dat natuurlijk licht binnenlaat. Zie foto 10.

Kaart