Singel 326-328 Amsterdam

Omschrijving

Singel 326-328 bestaat uit zeven appartementen die tot op het hoogste niveau zijn gerenoveerd. Op een toplocatie, op steenworp afstand van Soho House en The Hoxton Hotel en met indrukwekkend uitzicht op de gracht. Gelegen in, uit het begin van de 18e eeuw, prachtige gebouw. Singel 326 is geklasseerd als Nationaal Monument dankzij het bijzonder adembenemende gebogen framevormige fronton, decoratie rond de hijsbalk en imposante klauwstukken met Neptunus en Mercurius, toegeschreven door P. Fischer aan Anthony Turck.

Singel 326-C
Smaakvol en zorgvuldig gerenoveerd, dit 55,4 m2 appartement met één slaapkamer en heeft een luxe keuken, gashaard, en-suite badkamer en apart toilet op de 3e verdieping. De hal leidt vanuit de entree, langs de slaapkamer, en komt uit in een prachtige woon/eetkamer met een luxe keuken en drie grote ramen met uitzicht op de gracht. Zie foto’s 2 en 3.

Singel 326-K
Dit prachtige appartement van 104,5 m2 ligt op de bovenste verdieping en heeft een dakterras van 18,4 m2 – ideaal voor entertainment in de zomer en met een fantastisch uitzicht over het stadscentrum. De woning heeft twee slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en de grootste slaapkamer heeft een ligbad, een aparte douche en twee wastafels. Met ramen die uitkijken op de gracht, heeft de woon/eetkamer ook een luxe keuken en gashaard, en het extra voordeel van een ingebouwde airconditioning. Zie foto’s 4 en 5.

Singel 326-F
Dit studio-appartement van 40,8 m2 is luxe gerenoveerd en heeft hoge plafonds, grote ramen en zichtbare balken die het een licht en luchtig, maar toch huiselijk gevoel geven. Binnen de ruimte vindt u een gloednieuwe badkamer, keuken en gashaard met vloerverwarming en moderne apparatuur. Zie foto’s 6 en 7.

Singel 326-L (Verkocht onder voorbehoud)
Dit lichte en luchtige appartement van 66,7 m2 ligt op de bovenste verdieping, met een eigen trap bij de ingang en het unieke detail van een groot dakraam boven de woon-/eetkamer. Met een prachtig boograam aan de voorzijde en de zichtbare tandwielen van de katrol in het plafond, barst dit appartement van karakter. Bij de ramen met uitzicht op de gracht vind je een luxe keuken, gashaard en een gezellige ingebouwde bank. De slaapkamer, met zijn grote ramen, heeft een en-suite badkamer met een ligbad, dubbele wastafel en aparte douche, en het extra voordeel van toegang tot een buitenterras. Zie foto’s 8 en 9.

Kaart